OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PRZEPROWADZANYM W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO


1. Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne warzyw i owoców i ich przetworów na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1

OGŁOSZENIE. O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA


2. Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne mięsa, wędlin i produktów mięsnych na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15100000-9

OGŁOSZENIE O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA.


Data ukazania się ogłoszenia: 8 stycznia 2010 r.
Termin składania ofert do dnia 18 styczeń 2010 r. do godz. 9.00


3. Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne warzyw i owoców i ich przetworów na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1



Data ukazania się ogłoszenia: 8 stycznia 2010 r.
Termin składania ofert do dnia 18 styczeń 2010 r. do godz. 9.00


4. Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne mięsa, wędlin i produktów mięsnych na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15100000-9


5. OGŁOSZENIE O ROZSTRZYGNIĘCIU POSTĘPOWANIA NA:
dostawy sukcesywne mięsa, wędlin i produktów mięsnych na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15100000-9.

6. OGŁOSZENIE O ROZSTRZYGNIĘCIU POSTĘPOWANIA NA:
dostawy sukcesywne warzyw, owoców i ich przetworów na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1.

7. OGŁOSZENIE O UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA NA:
dostawy sukcesywne warzyw, owoców i ich przetworów na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1

8. Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne warzyw i owoców i ich przetworów na potrzeby projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) oraz na potrzeby Zamawiającego w celu zabezpieczenia zadań. Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1


9. OGŁOSZENIE O ROZSTRZYGNIĘCIU POSTĘPOWANIA NA:
dostawy sukcesywne warzyw, owoców i ich przetworów realizowane w ramach projektu „Smaki Europy” realizowanego w ramach poddziałania 8.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (POKL) oraz na potrzeby Zamawiającego w celu zabezpieczenia zadań Numer CPV - 15330000-0; 15300000-1

 

jajka flamenco


Składniki:
- 4 jajka
- 2 ząbki czosnku
- 1 mała cebula
- 6 główek ugotowanych szparagów
- 1 filiżanka mrożonej lub świeżej mieszanki jarzynowej (zielony groszek / marchewka / fasolka szparagowa / papryka)
- 1/2 szklanki przecieru pomidorowego
- 2 plastry szynki
- 4 plasterki pikantnej kiełbasy chorizo
- oliwa
- pieprz
- papryka
- sól do smaku

Sposób przyrządzania:
Posiekaj cebulę i czosnek, wrzuć na rozgrzaną oliwę i zrumień. Dodaj jarzyny (oprócz szparagów), duś chwilę na małym ogniu. Dodaj przecier, podlej kilkoma łyżkami wody, przypraw solą i pieprzem. Na koniec wrzuć szparagi. Danie pozostaw 15 minut na małym ogniu. Przygotuj kokilki do zapiekania, nasmaruj je oliwą i napełnij przygotowaną masą pomidorowo-jarzynową. Wbij po jednym jajku, ale nie mieszaj! Białko przykryj szynką i plasterkami kiełbasy tak, aby tylko żółtko było odsłonięte. Posyp je ostrą papryką. Kokilki wstaw do gorącego piekarnika i zapiekaj 5-8 minut, aby ścięły się białka pod wędliną.
 
                                 © 2009 by VEXCOR
Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejska z Europejskiego Funduszu Społecznego oraz budżetu państwa w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.