Przez Kuchnię do Europy

Zintegrowany Program Operacyjny Rozwoju Regionalnego

Priorytet: II Wzmocnienie rozwoju zasobów ludzkich w regionach

Działanie: 2.1 Rozwój umiejętności powiązany z potrzebami regionalnego rynku pracy i możliwości kształcenia ustawicznego w regionie

Całkowita wartość projektu (PLN): 978 926,00 zł

Kwota dofinansowania (PLN): 734 194,50 zł

Czas realizacji projektu: lata 2005 – 2007

Skrócony opis projektu: Celem projektu był rozwój zdolności kulinarnych wśród mieszkańców regionu i umożliwienie zdobycia nowych kwalifikacji lub podwyższenia już posiadanych. W ramach szkolenia, w zależności od posiadanych już kwalifikacji, uczestnicy mogli ukończyć jeden z trzech kursów: Pomocnik kucharza, Kucharz lub Kuchmistrz.

Centrum Kształcenia Zawodowego na mapie

Dane teleadresowe

Centrum Kształcenia Zawodowego
ul. Gen. Hallera 6
41-709 Ruda Śląska


Logo Centrum Kształcenia Zawodowego w Rudzie Śląskiej
Centrum Kształcenia Zawodowego
Powrót do góry strony