• Idź do menu nawigacyjnego
  • Idź do zawartości strony
  • Idź do mapy strony
sekretariat@ckz-ruda.pl
(32) 248-73-80
    • Kontrast
    • Układ strony
    • Rozmiar czcionki
Centrum Kształcenia Zawodowego
w Rudzie Śląskiej
  • AKTUALNOŚCI
  • O NAS
    • Kadra kierownicza
    • Pedagog
    • Inspektor ochrony danych
    • Ważne dokumenty
    • Praca
    • Zamówienia
      • Plany postępowań o udzielenie zamówień
      • Postępowania o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto
      • Postępowania o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto
    • Majątek
    • Sprawozdania finansowe
    • Historia placówki
  • STRUKTURA
    • Warszta Mechaniczny
    • Warsztat Gastronomiczny
    • Warsztat Samochodowo-Budowlany
    • Warstat Usługowy
    • Ośrodek Pozaszkolnych Form Kształcenia
    • Regionalne Centrum Szkoleniowe TOYOTA
  • KSZTAŁCENIE
    • Kształcenie na odległość
      • Adresy poczty elektronicznej nauczycieli
      • Platforma e-learningowa Moodle
      • Dziennik elektroniczny VULCAN UONET+
      • Platforma Microsoft 365
      • Poczta elektroniczna dla nauczycieli
      • Poczta elektroniczna dla uczniów
    • Praktyczna nauka zawodu
    • Turnusy dokształcania teoretycznego młodocianych pracowników
    • Kwalifikacyjne kursy zawodowe
    • Kursy umożliwiające uzyskanie i uzupełnianie wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych
    • Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
  • PROJEKTY UNIJNE
    • Czas na fachowców
    • Absolwent z atrakcyjnym zawodem
    • Modernizacja pracowni do praktycznej nauki zawodu w CKPiDZ w Rudzie Śląskiej
    • Fachowiec w zawodzie
    • Potwierdź, co potrafisz
    • Rozbudowa, remont i wyposażenie budynku CKPiDZ przy ulicy Planty Kowalskiego 3
    • Smaki Europy
    • Twój Image – Twój Sukces
    • Przez Kuchnię do Europy
  • KONTAKT
    • Dane teleadresowe placówki
    • Dyżury kadry kierowniczej
    • Godziny dostępności
    • Adresy poczty elektronicznej nauczycieli
    • Anonimowa skrzynka na sygnały
  • AKTUALNOŚCI
  • O NAS
    • Kadra kierownicza
    • Pedagog
    • Inspektor ochrony danych
    • Ważne dokumenty
    • Praca
    • Zamówienia
      • Plany postępowań o udzielenie zamówień
      • Postępowania o wartości mniejszej niż kwota 130 000 zł netto
      • Postępowania o wartości równej lub przekraczającej kwotę 130 000 zł netto
    • Majątek
    • Sprawozdania finansowe
    • Historia placówki
  • STRUKTURA
    • Warszta Mechaniczny
    • Warsztat Gastronomiczny
    • Warsztat Samochodowo-Budowlany
    • Warstat Usługowy
    • Ośrodek Pozaszkolnych Form Kształcenia
    • Regionalne Centrum Szkoleniowe TOYOTA
  • KSZTAŁCENIE
    • Kształcenie na odległość
      • Adresy poczty elektronicznej nauczycieli
      • Platforma e-learningowa Moodle
      • Dziennik elektroniczny VULCAN UONET+
      • Platforma Microsoft 365
      • Poczta elektroniczna dla nauczycieli
      • Poczta elektroniczna dla uczniów
    • Praktyczna nauka zawodu
    • Turnusy dokształcania teoretycznego młodocianych pracowników
    • Kwalifikacyjne kursy zawodowe
    • Kursy umożliwiające uzyskanie i uzupełnianie wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych
    • Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
  • PROJEKTY UNIJNE
    • Czas na fachowców
    • Absolwent z atrakcyjnym zawodem
    • Modernizacja pracowni do praktycznej nauki zawodu w CKPiDZ w Rudzie Śląskiej
    • Fachowiec w zawodzie
    • Potwierdź, co potrafisz
    • Rozbudowa, remont i wyposażenie budynku CKPiDZ przy ulicy Planty Kowalskiego 3
    • Smaki Europy
    • Twój Image – Twój Sukces
    • Przez Kuchnię do Europy
  • KONTAKT
    • Dane teleadresowe placówki
    • Dyżury kadry kierowniczej
    • Godziny dostępności
    • Adresy poczty elektronicznej nauczycieli
    • Anonimowa skrzynka na sygnały
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • PROJEKTY UNIJNE
  • Przez Kuchnię do Europy

Przez Kuchnię do Europy

Oznaczenie Funduszy Europejskich

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego
oraz budżetu państwa w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego

Priorytet: II Wzmocnienie rozwoju zasobów ludzkich w regionach

Działanie: 2.1 Rozwój umiejętności powiązany z potrzebami regionalnego rynku pracy i możliwości kształcenia ustawicznego w regionie

Całkowita wartość projektu (PLN): 978 926,00 zł

Kwota dofinansowania (PLN): 734 194,50 zł

Czas realizacji projektu: lata 2005 – 2007

Celem projektu był rozwój zdolności kulinarnych wśród mieszkańców regionu i umożliwienie zdobycia nowych kwalifikacji lub podwyższenia już posiadanych. W ramach szkolenia, w zależności od posiadanych już kwalifikacji, uczestnicy mogli ukończyć jeden z trzech kursów: Pomocnik kucharza, Kucharz lub Kuchmistrz.

Uczestnik projektu Przez Kuchnię do Europy przygotowujący potrawę w ramach zajęć.
Uczestnik projektu Przez Kuchnię do Europy przygotowujący potrawę w ramach zajęć.
Uczestnik projektu Przez Kuchnię do Europy przygotowujący potrawę w ramach zajęć.
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy
Potrawa przygotowana przez uczestnika projektu Przez Kuchnię do Europy

Dane teleadresowe placówki

Centrum Kształcenia Zawodowego w Rudzie Śląskiej
ul. Gen. Hallera 6, 41-709 Ruda Śląska

(32) 248-73-80

sekretariat@ckz-ruda.pl

Informacje prawne

  • Deklaracja dostępności

PRZYDATNE ODNOŚNIKI

  • Biuletyn Informacji Publicznej Centrum Kształcenia Zawodowego w Rudzie Śląskiej
  • Platforma e-learningowa Moodle
  • Dziennik elektroniczny VULCAN UONET+
  • Microsoft 365
  • Poczta elektroniczna KEI.PL
  • Mapa strony
Góra strony